1

A norma za Stjepanovića na 200 u prolazu trke na 400 slobodno

Nakon što je juče za dlaku promašio A normu za OI, drugu šansu Stjepanović je iskoristio isplivavši 1:46.99 deonicu 200 slobodno u trci na 400 metara.

Nakon Silađija, Crevar i Čelića, Stjepanović je četvrti plivač Srbije koji je u propisanom roku isplivao A Olimpijsku normu. Ovo će za Stjepanovića biti treći nastup na OI, nakon Londona 2012 i Rija 2016. U Londonu Stjepanović je završio na 6. mestu u finalu discipline 200 delfin, dok je u Riju završio na 13. mestu u polufinalu discipline 200 slobodno.


Avatar

Radovan Siljevski

Radovan Siljevski rođen je 17.07.1986. u Beogradu. Sa 14 godina krenuo je sa plivanjem u plivačkom klubu “Partizan”. Kada je krenuo da trenira, izgledi nisu bili najsjajniji da bi mogao da uradi nešto na plivačkoj sceni. Posle par godina, počinje da trenira sa prvim timom pod trenerom Matije Koprivicom, i osvaja zlatnu medalju na juniorskoj Balkanijadi. Već sledeće godine izborio je mesto u nacionalnom timu tada Srbije i Crne Gore, a 2007. kvalifikovao se za Olimpijske igre u Pekingu. Nakon Pekinga beleži finala Evropskog prvenstva, Mediteranskih igara i Univerzijade...

1 komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *