0

Aćin sjajan u štafeti za Purdue

U subotu, 23.januara u Medisonu, Winsconsin odžano je takmičenje tri univerziteta, Minnesota, Purdue i Winsconsin.

Za Purdue je nastupio i reprezentativac Srbije, Nikola Aćin koji je najupečatljiviji rezultat otplivao kao poslednja izmena u štafeti gde je njegovo prolazno vreme bilo 18.71 sekunda, čime je svom timu osigurao pobedu na 4×50 jardi mešovito. Njegov tim štopericu je zaustavio na ukupno 1:26.00. Ovo vreme je treće najbolje u istoriji Big10 šampionata dok je Nikolino vreme takođe treći najbolji kraul rezultat u štafetama 4×50 mešovito.

Najvredniji rezultat ovog susreta otplivao je junior Minesote Max McHugh koji je plivao fantastičnih 50.63 na 100 prsno i 22.69 kao prsna izmena u štafeti svog univerziteta.


Mina Mastilović

Mina Mastilović

Mina Mastilović, rođena u Beogradu 1991. godine. Član PK 11.april od 2004. godine kada je počela da se bavi plivanjem. Nekoliko godina trenirala je u Banja Luci kod trenera Gorana Grahovca a zatim i u PK 'Spartak-Prozivka' iz Subotice. Osvajačica više medalja na plivačkim prvenstvima Srbije, pobednica i rekorderka nekoliko maratona u Srbiji i Crnoj Gori. Do sada najveći plivački uspesi učešće na Fina Open-water Svetskom kupu (19km) Jarak-Šabac i zlatne medalje na državnom prvenstvu Srbije u apsolutnoj konkurenciji. Apsolvent je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu dok je diplomu za Operativnog trenera plivanja dobila na Visokoj strukovnoj školi u Subotici.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *