0

Barna pokazao da je spreman za evropsko junorsko

Mladi srpski reprezentativac, Barna Andrej, juče je u kvalifikacijama na 100 metara slobodno isplivao svoj lični rekord u vremenu od 50.10 . Ovaj rezultat je odličan uvertira za predstojeće Evropsko juniorsko prvenstvo na kom će Andrej učestvovati.

Evo kakvi su i Andrejevi utisci nakon trke: “ S obzirom da je jutarnja trka i da sam uspeo da isplivam PB nije loše. Želeo sam 49, ali nema veze. Zadovoljan sam i sa ovim. Glavni cilj mi je Evropsko juniorsko tako da je ovo super pokazatelj za to“.

Barna će sutra nastupati u kvalifikacijama na duplo kraćoj deonici, 50 metara slobodno. Pored ove trke plivaće i u štafeti 4×200 metara slobodno, gde će uz svoje kolege, iz tima Stjepanovića, Nikolića i Šoraka pokušati da se plasira u finale. Želimo im puno sreće!


Avatar

Radovan Siljevski

Radovan Siljevski rođen je 17.07.1986. u Beogradu. Sa 14 godina krenuo je sa plivanjem u plivačkom klubu “Partizan”. Kada je krenuo da trenira, izgledi nisu bili najsjajniji da bi mogao da uradi nešto na plivačkoj sceni. Posle par godina, počinje da trenira sa prvim timom pod trenerom Matije Koprivicom, i osvaja zlatnu medalju na juniorskoj Balkanijadi. Već sledeće godine izborio je mesto u nacionalnom timu tada Srbije i Crne Gore, a 2007. kvalifikovao se za Olimpijske igre u Pekingu. Nakon Pekinga beleži finala Evropskog prvenstva, Mediteranskih igara i Univerzijade...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *