0

Čavić novi glavni trener KING-a

Četvorostruki srpski olimpijac, Milorad Čavić imenovan je za novog glavnog trenera u plivačkom klubu KING (King County Aquatic Club) u Sijetlu. On je na ovoj poziciji zamenio Džeja Benera koji je bio glavni trener u klubu od početka 2018. godine.

Čavić se KING-u priključio sredinom 2018, nakon što je godinu dana proveo kao pomoćni trener na Državnom univerzitetu Luizijane

Plivači KING-a su na upravo završenom Vašington openu zauzeli 11. mesto, dok su plivačice bile 14. u ukupnom poretku. Ovo je slabiji rezultat nego prošle godine kada su plivači ovog kluba bili prvaci, dok su devojke bile vicešampioni ovog takmičenja.


Katarina Kučuk

Katarina Kučuk

Katarina Kučuk je rođena 26. 1. 1996. godine u Beogradu. Završila je Devetu gimnaziju Mihailo Petrović Alas i nada se da će uskoro da stekne zvanje diplomiranog matematičara. Prve plivačke korake je napravila u školi plivanja Boda Roda, da bi ozbiljnije nastavila sa treninzima u Plivačkom klubu Partizan, a zatim i 11. april gde je provela više od šest godina. Osvajač je medalja u uzrasnim kategorijama na prvenstvima Srbije, kao i na mnogim međunarodnim i domaćim mitinzima. Iako više ne trenira aktivno, još uvek je u svetu plivanja, ali ovaj put u ulozi nacionalnog plivačkog sudije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *