0

Danas počinje juniorsko OWS Prvenstvo Evrope

Juniorska reprezentacija Srbije u sredu je otputovala na Evropsko juniorsko prvenstvo na otvorenim vodama koje se održava u Češkoj-Račice od 02-04.08.2019.godine.Ovo je najmasovnije predstavljanje našeg podmladka na medjunarodnoj sceni u plivanju na otvorenim vodama.

Reprezentaciju čine:
1.Filip Zavišić- 5.km
2.Aleksa Duduković-5.km
3.Erik Pešti-5.km
4.Borislav Fermanović-7,5.km
5.Jovana Ječanski-7,5.km
6.Marija Stanić-7,5.km
Trener-Jovan Ječanski
Vodja puta-Nebojša Zavišić
Trke na 5.km i 7,5.km na programu su danas 02.07.2019.god.

Prvi čovek saveza Srbije na otvorenim vodama, Miša Kojić, ovom prilikom je rekao:

Ova ekipa se pokazala u toku prošle i ove godine po postignutim rezultatima kao najbolja u Republici Srbiji sa stalnim kontinuitetom učešća na takmičenjima u plivanju na otvorenim vodama.Oni će odmeriti snage na ovom takmičenju sa svojim vršnjacima.Obzirom da je ovo prvo medjunarodno predstavljanje u ovom obimu naših takmičara,cilj je da postignu svoje najbolje rezultate i da probaju što više njih da isplivaju u vremenskom limitu trke.


Mina Mastilović

Mina Mastilović

Mina Mastilović, rođena u Beogradu 1991. godine, apsolvent Pravnog fakulteta u Beogradu. Član PK 11.april od 2004. godine kada je počela da se bavi plivanjem. Poslednjih nekoliko godina trenirala je i u Banja Luci kod trenera Gorana Grahovca a sada je članica PK ‘Spartak-Prozivka’ iz Subotice. Osvajačica više medalja na plivačkim prvenstvima Srbije, pobednica i rekorderka nekoliko maratona u Srbiji i Crnoj Gori. Do sada najveći plivački uspesi učešće na Fina Open-water Svetskom kupu (19km) Jarak-Šabac i zlatne medalje na državnom prvenstvu Srbije u apsolutnoj konkurenciji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *