0

Danas počinje Zimsko državno prvenstvo

Plivački savez Srbije u skladu sa kalendarom takmičenja za 2019. godinu na bazenu SC Jezero u Kikindi uz pomoć PK Velika Kikinda i Sportskog centra Jezero organizuje Zimsko pojedinačno i ekipno prvenstvo Srbije za juniore i u apsolutnoj konkurenciji od 13. do 15. decembra 2019. godine.

Takmičenje je pojedinačno i ekipno i traje 3 dana u 6 delova. Popodnevni delovi takmičenja počinju u 17.30, a prepodnevni delovi takmičenja počinju u 09.30.

Medaljama će se nagraditi takmičari koji su se u okviru svoje kategorije plasirali kao prvi, drugi i treći u svim individualnim disciplinama i štafetama.

izvor vesti: Plivački savez Srbije
 Fotografija: PSS/David Damjanović 

Katarina Kučuk

Katarina Kučuk

Katarina Kučuk je rođena 26. 1. 1996. godine u Beogradu. Završila je Devetu gimnaziju Mihailo Petrović Alas, a potom i Matematički fakultet. Prve plivačke korake je napravila u školi plivanja Boda Roda, da bi ozbiljnije nastavila sa treninzima u Plivačkom klubu Partizan, a zatim i 11. april gde je provela više od šest godina. Osvajač je medalja u uzrasnim kategorijama na prvenstvima Srbije, kao i na mnogim međunarodnim i domaćim mitinzima. Iako više ne trenira aktivno, još uvek je u svetu plivanja, ali ovaj put u ulozi nacionalnog plivačkog sudije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *