0

Dva finala za reprezentativce Srbije na Svetskom kupu u Berlinu

Srbija nastupa sa četiri takmičara na Svetskom kupu u Berlinu. Čelić Vuk, Silađi Čaba, Nikolić Uroš i Bobar Aleksa predstavljaće Srbiju na jednoj od najjačih stanica Svetskog kupa.

U prvom kvalifikacionom delu Čelić Vuk uspeo je da izbori finale na 400 slobodno sa drugim rezultatom koji iznosi 3:53.81.

Čaba Silađi nakon medalja u Budimpešti, boriće se za odličija i u Berlinu jer je izborio finale na 100 prsno sa rezultatom 1:01.20.

Nikolić Uroš zauzeo je 18. mesto u disciplini 50 slobodno sa 23.10.

Fotografija: PSS/David Damjanović


Avatar

Radovan Siljevski

Radovan Siljevski rođen je 17.07.1986. u Beogradu. Sa 14 godina krenuo je sa plivanjem u plivačkom klubu “Partizan”. Kada je krenuo da trenira, izgledi nisu bili najsjajniji da bi mogao da uradi nešto na plivačkoj sceni. Posle par godina, počinje da trenira sa prvim timom pod trenerom Matije Koprivicom, i osvaja zlatnu medalju na juniorskoj Balkanijadi. Već sledeće godine izborio je mesto u nacionalnom timu tada Srbije i Crne Gore, a 2007. kvalifikovao se za Olimpijske igre u Pekingu. Nakon Pekinga beleži finala Evropskog prvenstva, Mediteranskih igara i Univerzijade...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *