0

Dva nova rekorda na prvenstvu za kadete u Kruševcu

U prvom delu kadetskog prvenstva Srbije za pionire, najbolji start je imao Partizan, koji je trenutno prvi u ekipnom plasmanu sa 6,677 bodova, ispred 11. aprila (4,643) i Spartaka (2,575).

Nove rekorde Srbije postavili su Pilipović Ognjen (Partizan) i Rađenović Matija (Polet). Pilipović je postavio rekord za dečake do 13 godina u disciplini 800 slobodno sa 9:00.09, dok je Rađenović takođe postavio rekord za dečake do 13 godina, ali u disciplini 200 prsno sa 2:33.08.

Fotografija: David Damnjanović, PSS

Avatar

Radovan Siljevski

Radovan Siljevski rođen je 17.07.1986. u Beogradu. Sa 14 godina krenuo je sa plivanjem u plivačkom klubu “Partizan”. Kada je krenuo da trenira, izgledi nisu bili najsjajniji da bi mogao da uradi nešto na plivačkoj sceni. Posle par godina, počinje da trenira sa prvim timom pod trenerom Matije Koprivicom, i osvaja zlatnu medalju na juniorskoj Balkanijadi. Već sledeće godine izborio je mesto u nacionalnom timu tada Srbije i Crne Gore, a 2007. kvalifikovao se za Olimpijske igre u Pekingu. Nakon Pekinga beleži finala Evropskog prvenstva, Mediteranskih igara i Univerzijade...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *