0

Dve pobede za Čelića u Las Vegasu

Prethodnog vikenda, reprezentativac Srbije Vuk Čelić, doneo je svom UNLV koledž timu dve pobede protiv Wyoming-a i Hawaii-a.

Vuk je zlato osvojio na 1650 jardi slobodno otplivavši 15:20.88, čak 26 sekundi brže od svog kolege, drugoplasiranog Castro Camerona. Takođe, kao prvi i jedini plivač brži od 4:30, trijumfovao je na 500 slobodno. Trku je vodio od samog početka i štopericu na kraju zaustavio na 4:25.90.

Pored dva zlata, Čelić je svom timu doneo i jedno drugo mesto i to na 200 slobodno sa 1:39.51 gde ga je za samo par desetinki pobedio John Clark sa Hawaii univerziteta.

Konoletni rezultati susreta ova tri tima dostupni su ovde.


Mina Mastilović

Mina Mastilović

Mina Mastilović, rođena u Beogradu 1991. godine. Član PK 11.april od 2004. godine kada je počela da se bavi plivanjem. Nekoliko godina trenirala je u Banja Luci kod trenera Gorana Grahovca a zatim i u PK 'Spartak-Prozivka' iz Subotice. Osvajačica više medalja na plivačkim prvenstvima Srbije, pobednica i rekorderka nekoliko maratona u Srbiji i Crnoj Gori. Do sada najveći plivački uspesi učešće na Fina Open-water Svetskom kupu (19km) Jarak-Šabac i zlatne medalje na državnom prvenstvu Srbije u apsolutnoj konkurenciji. Apsolvent je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu dok je diplomu za Operativnog trenera plivanja dobila na Visokoj strukovnoj školi u Subotici.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *