0

EP 3. dan: Crevar blizu nacionalnog rekorda na 200 delfin

Nina Stanisavljević prva je takmičarka Srbije koja je nastupila trećeg dana EP. U trci na 100 metara prsno najmlađa članica tima Srbije ostvarila je rezultat 1:08.66, koji joj je doneo 40. mesto.

Drugi nastup dana za Srbiju, a prvi individualni na ovom takmičenju imao je Nikolić Uroš. Sa rezultatom 22.03, što je za 11 stotinki sporije od njegovog ličnog rekorda Uroš je zauzeo 41. mesto.

Crevar Anja bila je 30 stotinki sporija od svog nacionalnog rekorda na 200 delfin i sa rezultatom 2:10.90 zauzela je 16. mesto.


Avatar

Radovan Siljevski

Radovan Siljevski rođen je 17.07.1986. u Beogradu. Sa 14 godina krenuo je sa plivanjem u plivačkom klubu “Partizan”. Kada je krenuo da trenira, izgledi nisu bili najsjajniji da bi mogao da uradi nešto na plivačkoj sceni. Posle par godina, počinje da trenira sa prvim timom pod trenerom Matije Koprivicom, i osvaja zlatnu medalju na juniorskoj Balkanijadi. Već sledeće godine izborio je mesto u nacionalnom timu tada Srbije i Crne Gore, a 2007. kvalifikovao se za Olimpijske igre u Pekingu. Nakon Pekinga beleži finala Evropskog prvenstva, Mediteranskih igara i Univerzijade...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *