0

Francesca Hallsal završila plivačku karijeru

Britanska olimpijka Fran Hallsal je na svom Tviter nalogu objavila kraj svoje plivačke karijere.

˝Veoma se radujem novom poglavlju u svom životu i tome da mogu da jedem i pijem šta ja hoću, da će jedina situacija kada moram da piškim pred drugima biti kada slučajno ostavim otvorena vrata kupatila, a moj pas uđe, da ću konačno osetiti šta znači pravi odmor.

Nedostajaće mi dnevne dremke i to da plivam leđno dok imamo trening napolju kako bih ujednačila svoj ten. Ipak, vreme je da zatvorim ovo poglavlje i da pređem na sledeće.

Objavljivanje kraja moje karijere je nekako čudnog osećaja jer nikada nisam plivanje posmatrala kao posao već kao neki hobi, nešto što volim da radim i u čemu sam dobra.

Ipak, ja sam u ovome već više od decenije i ima ljudi koji su uložili vreme, novac, znanje i iskustvo u ovo moje putovanje i na tome ću im biti večno zahvalna.

Plivanje me je naučilo mnogim stvarima i pružilo mogućnosti kakve ne bi mogla nijedna druga karijere. Tako da je ovo jedna moja velika zahvalnica za sve ljude koji su me podržavali i koji su deo ovih fantastičnih uspomena.˝

Francesca Halsall je vlasnica mnogih britanskih rekorda, osvajačica medalja na svetskim i evropskim prvenstvima u malim i velikim bazenima.

Na poslednjim Olimpijskim igrama u Riju, Halsal je zauzela 4. mesto u disciplini 50 metara slobodno sa zaostatkom od samo 0.02 sekunde za trećeplasiranom plivačicom.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *