0

Katja Fain najuspešnija u Kranju

Plivački klub Triglav iz Kranja je prethodnog vikenda bio organizator Velike nagrade Slovenije 2020. Pored domaćih plivača, učešće na ovom mitingu su uzeli i plivači iz Austrije, Nemačke, Hrvatske, Italije i Izraela.

Do najuspešnijeg rezultata je došla reprezentativka Slovenije i plivačica Branika iz Maribora, Katja Fain sa otplivanih 55.78 na 100 slobodno i osvojenih 796 FINA bodova.

U muškoj konkurenciji, najvredniji rezultat su ostvarili Sašo Boškan, predstavnik Triglava koji je štopericu zaustavio na 57.01 na 100 leđno i Jaka Pušnik, plivač Olimpije koji je otplivao 4:01.98 na 400 slobodno. Oba plivača su ovim rezultatima došli do 752 FINA boda.

Sve rezultate pogledajte na sledećem LINKU.


Katarina Kučuk

Katarina Kučuk

Katarina Kučuk je rođena 26. 1. 1996. godine u Beogradu. Završila je Devetu gimnaziju Mihailo Petrović Alas, a potom i Matematički fakultet. Prve plivačke korake je napravila u školi plivanja Boda Roda, da bi ozbiljnije nastavila sa treninzima u Plivačkom klubu Partizan, a zatim i 11. april gde je provela više od šest godina. Osvajač je medalja u uzrasnim kategorijama na prvenstvima Srbije, kao i na mnogim međunarodnim i domaćim mitinzima. Iako više ne trenira aktivno, još uvek je u svetu plivanja, ali ovaj put u ulozi nacionalnog plivačkog sudije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *