0

LL Beograda 2017: Nakon prva dva dela PK 11. april u vođstvu

Nakon prva dva dela letnje lige Beograda, plivački klub 11. april nalazi se u vođstvu sa 859 bodova. Na drugom mestu nalazi se plivački klub Partizan sa 714, dok je na trećem mestu Beogradski plivački klub sa 181 bodova.

Kod muškaraca, najvredniji rezultat dosadašnjeg takmičenja ostvario je Velimir Stjepanović (Partizan) sa rezultatom 1:53.08 u disciplini 200 slobodno. koji vredi 733 FINA bodova. Kod devojaka navredniji rezultat do sada je ostvarila Tara Ćulibrk (11.april) u disciplini 200 slobodno sa rezultatom 2:11.81, koji vredi 629 FINA bodova.

Kod dečaka do 12 godina, izdvojio se Luka Bijele (Barakuda) sa 54 boda. U vođstvu kod dečaka do 14 godina je Lazarević Nikola (LA Kolubara) sa 45 bodova. Kod juniora najviše bodova pokupio je do sada Dušan Babić (Partizan) sa ukupno 54 boda.

Kod devojaka do 11 godina za sada najviše bodaova ima Milica Jovanović-Lekić (Beogradski plivački klub) sa 57 bodova. Kod devojaka do 13 godina naviše bodova do sada je osvojila Lazarević Nađa (LA Kolubara) sa 54 boda. U juniorskoj kategoriji najviše bodova do sada je prikupila Basta Nađa (LA Kolubara) sa ukupno 51 bodom.

Kompletne rezultate možete pogledati OVDE.


Avatar

Radovan Siljevski

Radovan Siljevski rođen je 17.07.1986. u Beogradu. Sa 14 godina krenuo je sa plivanjem u plivačkom klubu “Partizan”. Kada je krenuo da trenira, izgledi nisu bili najsjajniji da bi mogao da uradi nešto na plivačkoj sceni. Posle par godina, počinje da trenira sa prvim timom pod trenerom Matije Koprivicom, i osvaja zlatnu medalju na juniorskoj Balkanijadi. Već sledeće godine izborio je mesto u nacionalnom timu tada Srbije i Crne Gore, a 2007. kvalifikovao se za Olimpijske igre u Pekingu. Nakon Pekinga beleži finala Evropskog prvenstva, Mediteranskih igara i Univerzijade...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *