0

Matea i Đivo pobjednici maratona u Podstrani

Prošlog se vikenda pjenilo more u Podstrani- malom turističkom biseru između Splita i Omiša- 40ak natjecatelja (plivačica i plivača) iz 12 klubova Hrvatske i Slovenije, okušalo se u yahtjevnoj individualnoj utrci na 7500 metara- nedjelja, dok je subotu krasila štafetna utrka 4×1250 metara.

Đivo Damić (2002 g), član kluba daljinskog plivanja KDP Poreč je s vremenom 1 sat 29 minuta i 47 sekundi bio ukupni pobjednik. Grgo Mujan (1999 g) je isplivao vrijeme od 1 sat 29 minuta i 09 sekundi koje zbog protokolarne pogreške nije uzeto u obzir…

Matea Sumajstorčić (1999 g) iz HAKDP Mladost iz Zagreba je pobjednica u ženskoj apsolutnoj konkurenciji sa vremenom 1 sat 30 minuta i 39 sekundi.

važno je istaknuti odličnu organizaciju, izrazito gostoljubive domaćine i ugodnu sportsku plivačku atmosferu koja je krasila cijelo natjecanje!


Zlatko Boko

Zlatko Boko

Zlatko Boko rođen je 18.10.1966. u Splitu, po struci magistar inžinjer nautike, kapetan duge plovidbe s više od 30 godina radnog staža. Plivački entuzijast, aktivni plivač veteran, zaljubljenik u knjige, sport, filmove i serije...dugogodišnji neumorni istraživač, pratitelj i navijač ovog prekrasnog sporta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *