0

Michael Phelps pruža podršku Grant Hacket-u nakon incidenta u avionu

Izvor članka: http://www.smh.com.au/

Izvor fotografije: Getty Images

Australijska plivačka legenda i jedan od najboljih “distance“ plivača svih vremena Grant Hacket, nakon incidenta u avionu, gde je imao fizički sukob sa jednim od putnika na letu “Virgin Airways“ kompanije.

Jedan od kolega koji je pružio podršku Hacket-u, je niko drugi do olimpijske legende Michael Phelpsa-a.

Hacket je rekao da je Phelps velika inspiracija za povratak u bazen. Phelps je imao svojih problema, koji se čini da sada proživljava Hacket.

„On mi je velika podrška i pravi prijatelj. Ja ću uvek biti uz njega, kao i on uz mene u ovakvim situacijama. Razmenili smo poruke i održavamo kontakt. ,“ Hackett je rekao za Fairfax Media.“On je sada stabilan, ali je svakako imao svoje uspone i padove. Svako živo biće ima svoje loše trenutne. Nije ni sa sportistima drugačije. Samo zato što nešto jako dobro radimo i zbog toga smo postavljeni na pjedestal od strane javnosti, ne znači da nismo ljudska bića. I mi (sportisti) imamo svoje emocionalne prepreke i iskušenja.“ rekao je Hacket

Pored podrške Phelps-a, Hackett je izjavio da će potražiti i profesionalnu pomoć.

Hacket nije uspeo da izbori mesto u Australijskom timu za Rio, nakon čega je izjavio da se po drugi put povlači iz plivačkog sporta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *