Arena
0

Nina Stanisavljević do apsolutnog rekorda u Skoplju

Na takmičenju „13. November 2019“ mlada Leskovčanka Nina Stanisavljević proglašena je za najuspešniju takmičarku u apsolutnoj kategoriji. Osim toga Nina je postigla izvanredan uspeh oborivši apsolutni rekord Srbije na 100 metara mešovito star 10 godina.

Nina je plivala 1:02.67 i tako oborila reord koji je od decembra 2009. držala Marica Stražmešter a koji je iznosio 1:03.04.

Zlatne medalje Stanisavljevićeva je osvojila i na 50 i 100 metara slobodno, 50 prsno, 50 delfin i 50 ledjno i tako došla do titule najbolje plivačice ovog mitinga.


Mina Mastilović

Mina Mastilović

Mina Mastilović, rođena u Beogradu 1991. godine. Član PK 11.april od 2004. godine kada je počela da se bavi plivanjem. Nekoliko godina trenirala je u Banja Luci kod trenera Gorana Grahovca a zatim i u PK 'Spartak-Prozivka' iz Subotice. Osvajačica više medalja na plivačkim prvenstvima Srbije, pobednica i rekorderka nekoliko maratona u Srbiji i Crnoj Gori. Do sada najveći plivački uspesi učešće na Fina Open-water Svetskom kupu (19km) Jarak-Šabac i zlatne medalje na državnom prvenstvu Srbije u apsolutnoj konkurenciji. Apsolvent je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu dok je diplomu za Operativnog trenera plivanja dobila na Visokoj strukovnoj školi u Subotici.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *