0

Odlaže se GP Kup Zrenjanin 2020

Jedno od najatraktivnijih takmičenja koje se održava u Srbiji, Grand prix – Kup Zrenjanin 2020 se odlaže. GP je godinama privlačio najbolje plivače iz Srbije i sveta da se takmiče u četvorodnevnom programu, koje se sastoji od polufinala i finala. Zbog trenutne epidemiološke situacije organizator je odlučio da odloži ovo takmičenje. Zvanično saopštenje generalnog sekretara PK Proleter, Dragana Jocića možete pročitati ispod.

Nakon više razgovora sa nadležnima nažalost moramo doneti odluku o odlaganju takmičenja Grand prix – Kup Zrenjanin 2020 jer trenutna epidemiološka situacija u zemlji i regionu je takva da je nemoguće organizovati takmičenje sa trenutnim merama Vlade Republike Srbije. Ukoliko bude bilo mogućnosti održaćemo takmičenje krajem ove ili početkom sledeće godine.

Fotografija: PK Proleter

Avatar

Radovan Siljevski

Radovan Siljevski rođen je 17.07.1986. u Beogradu. Sa 14 godina krenuo je sa plivanjem u plivačkom klubu “Partizan”. Kada je krenuo da trenira, izgledi nisu bili najsjajniji da bi mogao da uradi nešto na plivačkoj sceni. Posle par godina, počinje da trenira sa prvim timom pod trenerom Matije Koprivicom, i osvaja zlatnu medalju na juniorskoj Balkanijadi. Već sledeće godine izborio je mesto u nacionalnom timu tada Srbije i Crne Gore, a 2007. kvalifikovao se za Olimpijske igre u Pekingu. Nakon Pekinga beleži finala Evropskog prvenstva, Mediteranskih igara i Univerzijade...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *