0

Osam država na takmičenju “Banja Luka Open 2017“

Ovog vikenda održaće se međunarodno plivačko takmičenje “Banja Luka Open 2017“. Na takmičenju će nastupiti seledeće države: Bosna i Hercegovina, Srbija, Makedonija, Slovenija, Hrvatska, Italija, Latvia i Kanada. Veliko interesovanje za ovaj miting od strane klubova iz Srbije, koja ima čak 91 prijavljenih takmičara.

Kao što smo naveli u članku pre par dana, reprezentacija Srbije provela je dve nedelje na pripremama u Banja Luci i sada će proveriti formu na ovom takmičenju.

Rezultate možete pratiti OVDE.


Avatar

Radovan Siljevski

Radovan Siljevski rođen je 17.07.1986. u Beogradu. Sa 14 godina krenuo je sa plivanjem u plivačkom klubu “Partizan”. Kada je krenuo da trenira, izgledi nisu bili najsjajniji da bi mogao da uradi nešto na plivačkoj sceni. Posle par godina, počinje da trenira sa prvim timom pod trenerom Matije Koprivicom, i osvaja zlatnu medalju na juniorskoj Balkanijadi. Već sledeće godine izborio je mesto u nacionalnom timu tada Srbije i Crne Gore, a 2007. kvalifikovao se za Olimpijske igre u Pekingu. Nakon Pekinga beleži finala Evropskog prvenstva, Mediteranskih igara i Univerzijade...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *