0

Plivači sa ispunjenim A i B Olimpijskim normama iz Srbije i regiona

Kvalifikacioni rok za ispunjavanje Olimpijskih normi, obuhvata period 1.3.2015-3.7.2016. Nakon ovog perioda, biće poznati svi takmičari koji su se kvalifikovali sa A Olimpijskim normama.

Norme i detaljniji sistem kvalifikacija za OI, možete pogledati OVDE.

Da bi norme mogle da budu prihvaćene, rezultat se morao otplivati na takmičenjima koja su bila odobrena od strane FINA. Spisak takmičenja možete pogledati OVDE.

Do kraja roka ostalo je 4 dana, nakon čega će kvalifikacioni period biti zatvoren.

Prikupili smo informacije, sa sajta svetske plivače federacije (FINA), o plivačima koji su ispunili A i B norme na takmičenjima koje su odobrene od strane FINA, kao kvalifikaciona takmičenja za OI, u periodu 1.3.2015-29.6.2016.

 

Spisak plivača iz SRBIJE

Spisak plivača iz SLOVENIJE

Spisak plivača iz HRVATSKE

Spisak plivača iz BOSNE I HERCEGOVINE

Spisak plivača iz MAKEDONIJE

 

Sve informacije su preuzete sa “Fina swimming world ranking“, pretraživača.


Avatar

Radovan Siljevski

Radovan Siljevski rođen je 17.07.1986. u Beogradu. Sa 14 godina krenuo je sa plivanjem u plivačkom klubu “Partizan”. Kada je krenuo da trenira, izgledi nisu bili najsjajniji da bi mogao da uradi nešto na plivačkoj sceni. Posle par godina, počinje da trenira sa prvim timom pod trenerom Matije Koprivicom, i osvaja zlatnu medalju na juniorskoj Balkanijadi. Već sledeće godine izborio je mesto u nacionalnom timu tada Srbije i Crne Gore, a 2007. kvalifikovao se za Olimpijske igre u Pekingu. Nakon Pekinga beleži finala Evropskog prvenstva, Mediteranskih igara i Univerzijade...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *