2

Pogledajte video intervju sa koledž plivačima iz Srbije

Ove subote (02.05.) imali smo priliku da čujemo utiske i savete nekih od najboljih plivača Srbije, koji studiraju, treniraju i takmiče se u koledž sistemu SAD-a.

Poslušajte iskustva i savete Andreja Barne, Alekse Bobara, Nikole Aćina i Matije Pucarevića, kojima se još jednom zahvaljujemo na izdvojenom vremenu.

Fotografija: purduesports.com

Avatar

Radovan Siljevski

Radovan Siljevski rođen je 17.07.1986. u Beogradu. Sa 14 godina krenuo je sa plivanjem u plivačkom klubu “Partizan”. Kada je krenuo da trenira, izgledi nisu bili najsjajniji da bi mogao da uradi nešto na plivačkoj sceni. Posle par godina, počinje da trenira sa prvim timom pod trenerom Matije Koprivicom, i osvaja zlatnu medalju na juniorskoj Balkanijadi. Već sledeće godine izborio je mesto u nacionalnom timu tada Srbije i Crne Gore, a 2007. kvalifikovao se za Olimpijske igre u Pekingu. Nakon Pekinga beleži finala Evropskog prvenstva, Mediteranskih igara i Univerzijade...

2 komentara

  1. Pozdrav iz UAE od roditelja dvoje dece koji oboje treniraju plivanje. Sin Aleksandar je vec nekoliko puta rekao da mu je zelja da studira u Americi, tako da je ovaj intervju dosta toga objasnio i priblizio njegov razumevanju i uzrastu. Sve najbolje zelimo ovim momcima a vama sve pohvale.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *