2

Pogledajte video intervju sa Miloradom Čavićem

Juče smo imali priliku da čujemo kakvu je putanju imala krajiera najboljeg plivača Srbije svih vremena, Milorada Čavića od dana kada je bio srednjoškolac do poslednje trke na OI. Poslušajte kako i gde je Milorad započeo svoju karijeru i kako se nosio sa pristiscima koje vrhunski sport nosi sa sobom.

Ako ste se uključili uživo, imali ste šansu da postavite pitanje legendarnom Sportisti, ako ne sada imate šansu da poslušate ceo intervju.

Foto: Pulsonline Arhiva

Avatar

Radovan Siljevski

Radovan Siljevski rođen je 17.07.1986. u Beogradu. Sa 14 godina krenuo je sa plivanjem u plivačkom klubu “Partizan”. Kada je krenuo da trenira, izgledi nisu bili najsjajniji da bi mogao da uradi nešto na plivačkoj sceni. Posle par godina, počinje da trenira sa prvim timom pod trenerom Matije Koprivicom, i osvaja zlatnu medalju na juniorskoj Balkanijadi. Već sledeće godine izborio je mesto u nacionalnom timu tada Srbije i Crne Gore, a 2007. kvalifikovao se za Olimpijske igre u Pekingu. Nakon Pekinga beleži finala Evropskog prvenstva, Mediteranskih igara i Univerzijade...

2 komentara

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *