0

PSS produžio ugovor sa Arenom

Na sajmu sporta, nakon kratke konferencije, na kojoj su zadovoljstvo nastavku saradnje sa Arenom i PSS izrazili plivači Velimir Stjepanović i Sebastain Sabo, potpisan je ugovor o saradnji do Olimpiskih igara u Tokiju.

Konferenciji su prisustvovali Katarina Milenković, Arena brend menadžer, kao i predsednik PSS Boris Drobac.

Katarina Milenković Arena brend menadžer govorila je u ime generalnog zastupnika Arena brenda Tripl džamp i istakla da je Arena uvek bila uz sportiste i za sportiste i da sve svoje proizvode i proizvodnju bazira na iskustvima i uticscima onih za koje se oprema pravi. „ Arena i generalni zastupnik brenda Tripl džamp uvek su sa zadovoljstvom podržavali sport i vrhunske sportiste, a posebno mlade i u našem novom ciklusu podržaćemo sve aktivnosti Razvojnog programa Plivačkog saveza Srbije.“

Predsednik Plivačkog saveza Srbije, Boris Drobac istakao je da je velika čast što Savez nastavlja saradnju sa kompanijom koja je mnogo učestvovala u uspesima Plivačkog saveza Srbije u prethodnim godinama. “ Ono što uvek potenciramo je da plivanje jeste individualni, ali u velikoj meri i timski sport jer uspeh dolazi upravo iz sinergije svih učesnika tima koji čine sportisti, treneri i svi partneri koji funkcionišu zajedno. Arena je dala dobar deo sebe u sve što je Savez radio. Ovo je 4. godina saradnje i mi ćemo se kao Plivački savez truditi da opravdamo ukazano poverenje. Želeli bismo da se zahvalimo svom partneru Arena što prepoznaje kvalitet, što su uz nas i što podržavaju sport i plivanje.”

Izvor vesti: http://www.serbia-swim.org.rs/
Fotografija: Plivački savez Srbije, David Damnjanović

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *