0

Sabo Sebastian: Doći će sve na svoje mesto

Nakon pauze koju je napravio prošle sezone, Sabo Sebastian se vratio snažno. U Budipešti je ostavrio dva finalu i to u svojim disciplinama, 50 i 100 delfin, a dobre rezultate je zabeležio i na 50 i 100 slobodno, kao i na 50 leđno.

Cilj takmičenja je bio svakako da vidim gde se nalazim trenutno, tj. u kakvoj sam formi. Najviše su me interesovale stotke, jer sam svestan da brzinu za pedesetice, koju sam imao prošlo Evropsko prvenstvo u Kopenhagenu, još nemam.
Poprilično sam zadovoljan otplivanim vremenima. Tek je početak sezone i glavni cilj je veliki bazen. Jedino sam očekivao za dlaku brže na 50 delfin, ali svakako da nisam razočaran. Doći će sve na svoje mesto.


Avatar

Radovan Siljevski

Radovan Siljevski rođen je 17.07.1986. u Beogradu. Sa 14 godina krenuo je sa plivanjem u plivačkom klubu “Partizan”. Kada je krenuo da trenira, izgledi nisu bili najsjajniji da bi mogao da uradi nešto na plivačkoj sceni. Posle par godina, počinje da trenira sa prvim timom pod trenerom Matije Koprivicom, i osvaja zlatnu medalju na juniorskoj Balkanijadi. Već sledeće godine izborio je mesto u nacionalnom timu tada Srbije i Crne Gore, a 2007. kvalifikovao se za Olimpijske igre u Pekingu. Nakon Pekinga beleži finala Evropskog prvenstva, Mediteranskih igara i Univerzijade...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *