0

Sebastian Sabo i plivači 11. aprila na mitingu u Đeru

Na bazenu Sportskog centra Akva u mađarskom Đeru od 24. do 27. aprila se održava 11. po redu Scitec Gyor Open.

Kao jedna od najvećih zvezda ovog mitinga nastupa Sebastian Sabo, bronzani sa Evropskog prvenstva u Kopenhagenu pre 2 godine. On na ovom takmičenju nastupa na 50 i 100 metara leđno, 50, 100 i 200 metara slobodno, kao i na 100 delfin, disciplini u kojoj je pre samo nekoliko nedelja izborio plasman na Olimpijske igre u Tokiju naredne godine.

Pored njega, učešće na ovom takmičenju su uzeli i plivači 11. aprila – Dorotea Bukvić, Vanja Grujić, Ana Radulović, Teodora Živić, Aleksa Kisić i Aleksa Dobrić, kao i plivač Sente – Miroslav Avdalović.

Kompletne rezultate možete pogledati OVDE.


Katarina Kučuk

Katarina Kučuk

Katarina Kučuk je rođena 26. 1. 1996. godine u Beogradu. Završila je Devetu gimnaziju Mihailo Petrović Alas, a potom i Matematički fakultet. Prve plivačke korake je napravila u školi plivanja Boda Roda, da bi ozbiljnije nastavila sa treninzima u Plivačkom klubu Partizan, a zatim i 11. april gde je provela više od šest godina. Osvajač je medalja u uzrasnim kategorijama na prvenstvima Srbije, kao i na mnogim međunarodnim i domaćim mitinzima. Iako više ne trenira aktivno, još uvek je u svetu plivanja, ali ovaj put u ulozi nacionalnog plivačkog sudije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *