0

Šest medalja za Ninu Stanisavljević u Bugarskoj

Plivači Dubočice iz Leskovca su sezonu otvorili nastupom na Crnomorskom kupu u Varni u Bugarskoj.

Najuspešnija predstavnica srpskog kluba bila je mlada Nina Stanisavljević koja se okitila sa šest medalja – jednom zlatnom, tri srebrne i dve bronzane medalje. Ona je bila najbrža na 50 delfin sa rezultatom 28.20, do srebrnih medalja je došla na 50 i 100 slobodno, kao i na 100 prsno, dok je bronzana bila na 50 prsno i leđno.

Pored nje, do medalja su došli i Iva Obradović kao druga na 200 mešovito, Petar Stanisavljević sa dva treća mesta na 50 i 100 prsno, kao i Viktor Dimitrijević koji je bio drugi na 100, odnosno treći na 200 leđno.

Sve rezultate sa ovog mitinga možete pogledati OVDE.


Katarina Kučuk

Katarina Kučuk

Katarina Kučuk je rođena 26. 1. 1996. godine u Beogradu. Završila je Devetu gimnaziju Mihailo Petrović Alas, a potom i Matematički fakultet. Prve plivačke korake je napravila u školi plivanja Boda Roda, da bi ozbiljnije nastavila sa treninzima u Plivačkom klubu Partizan, a zatim i 11. april gde je provela više od šest godina. Osvajač je medalja u uzrasnim kategorijama na prvenstvima Srbije, kao i na mnogim međunarodnim i domaćim mitinzima. Iako više ne trenira aktivno, još uvek je u svetu plivanja, ali ovaj put u ulozi nacionalnog plivačkog sudije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *