0

Šest meseci od smrti Andonović Stefana

Predstavnici „Udruženja plivačkih sudija SRB“, plivači i prijatelji danas povodom navršavanja šest meseci od smrti bivšeg reprezentativca Srbije i nacionalnog plivačkog sudije položili su cveće i zapalili sveće na Bežanijskom groblju u Beogradu i time još jednom odali duboku počast Andonović Stefanu, sa samo jednom porukom: „Svaki dan si sa nama, ne možemo te zaboraviti brate“.

Sa dubokim bolom, još jednom se klanjamo liku i delu čoveka koji je sa samo 30 godina života rezultatima i delima ostavio neizbrisivi trag u plivanju i u srcima svih nas. Još jednom izražavamo najdublje izraze saučešća u znak sećanja na našeg Stefana, celokupnoj njegovoj porodici i devojci Sanji Andrejević 

istakao je za Swim-On Stefanov blizak prijatelj plivački sudija Goran Zebić.


Mina Mastilović

Mina Mastilović, rođena u Beogradu 1991. godine. Član PK 11.april od 2004. godine kada je počela da se bavi plivanjem. Nekoliko godina trenirala je u Banja Luci kod trenera Gorana Grahovca a zatim i u PK 'Spartak-Prozivka' iz Subotice. Osvajačica više medalja na plivačkim prvenstvima Srbije, pobednica i rekorderka nekoliko maratona u Srbiji i Crnoj Gori. Do sada najveći plivački uspesi učešće na Fina Open-water Svetskom kupu (19km) Jarak-Šabac 2013. godine, FINA Svetskom kupu u Budimpešti 2018. kao i zlatne medalje na državnom prvenstvu Srbije u apsolutnoj konkurenciji. Diplomirala je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu dok je diplomu za Operativnog trenera plivanja stekla na Visokoj strukovnoj školi u Subotici.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *