0

Silađi Čaba: Rezultati su očekivani za ovaj period u sezoni

Nakon veoma uspešne letnje sezone, prvo takmičenje Silađi Čabe u novoj sezoni bio je Svetski kup u Budimpešti. Silađi je nastupio na 50 i 100 prsno, gde je ostvario 17. odnosno 18. vreme sa 27.63 i 1:00.20. Evo šta je on imao da kaže o svom nastupu.

Na ovaj Svetski kup sam otišao nakon 4 nedelje treninga i radilo se dosta lagano, sa 6 bazena nedeljno. Otišao sam na poziv mog mađarskog kluba, iako nije bio plan da se takmičim. Rezultati su bili očekivano slabi, ali smatram da su poslužili kao pokazatelj na čemu treba da se radi do kraja godine. Verovatno će ovaj Svetski kup biti moj najslabiji nastup ove sezone.


Avatar

Radovan Siljevski

Radovan Siljevski rođen je 17.07.1986. u Beogradu. Sa 14 godina krenuo je sa plivanjem u plivačkom klubu “Partizan”. Kada je krenuo da trenira, izgledi nisu bili najsjajniji da bi mogao da uradi nešto na plivačkoj sceni. Posle par godina, počinje da trenira sa prvim timom pod trenerom Matije Koprivicom, i osvaja zlatnu medalju na juniorskoj Balkanijadi. Već sledeće godine izborio je mesto u nacionalnom timu tada Srbije i Crne Gore, a 2007. kvalifikovao se za Olimpijske igre u Pekingu. Nakon Pekinga beleži finala Evropskog prvenstva, Mediteranskih igara i Univerzijade...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *