0

Srebro za Silađija, Bronza za Šegelovu

I treći dan MM „Camille Muffat“, bio je uspešan za Srpskog reprezentativca Čabu Silađija.

Čaba nakon pobede na 50 prsno na duplo dužoj deonici osvojio je srebro. Glavni rival mu je i ovog puta bio Holanđanin Arno Kaminga, koji je do zlata došao u vremenu 59.20, dok je Silađi završio trku sa 1:00.81 ispred Sidlausak Andriusa (Litvanija) koji je otplivao 1:00.99.

Šegel Janja je u veoma jakoj konkurenicji osvojila bronzu u disciplini 20 slobodno. Ispred nje su bile samo Francuskinja Šarlot Bone (1:56.77) i legendarna Italijanka Fedrika Pelegrini (1:57.64).

Kompletne rezultate sa ovog takmičenja možete pogledati OVDE.


Avatar

Radovan Siljevski

Radovan Siljevski rođen je 17.07.1986. u Beogradu. Sa 14 godina krenuo je sa plivanjem u plivačkom klubu “Partizan”. Kada je krenuo da trenira, izgledi nisu bili najsjajniji da bi mogao da uradi nešto na plivačkoj sceni. Posle par godina, počinje da trenira sa prvim timom pod trenerom Matije Koprivicom, i osvaja zlatnu medalju na juniorskoj Balkanijadi. Već sledeće godine izborio je mesto u nacionalnom timu tada Srbije i Crne Gore, a 2007. kvalifikovao se za Olimpijske igre u Pekingu. Nakon Pekinga beleži finala Evropskog prvenstva, Mediteranskih igara i Univerzijade...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *