Arena
0

Stjepanović: Tip ISL takmičenja je jako bitan za plivanje

Velimir Stjepanović bio je deo tima DC Trident, koji je nastupio na prvom ISL takmičenju. Velimir je plivao dve discipline, 200 i 400 slobodno. Na 200 zabeležio je 1:45.11 i zauzeo 5, mesto, dok je na 400 otplivao rezultat 3:43.10 i zauzeo 4. mesto. Ovim plasmanima jeda od najboljih plivača Srbije je svom timu doneo 10.5 bodova.

Misilim da je takmičenje super.Jako je dinamično i program od dva sata jako brzo prođe. Zanimljivo je i eksplozivno, podseća me na Duel in the pool, koji je održavan takmičenje SAD protiv Evrope, a smatram da su ovakvi tipovi takmičenja veoma bitni za plivanje. Moja ekipa je sjajna, dosta smo različiti, ali svo veoma brzo postali tim. Što se tiče mog plivanja, solidno je za početak, ali mislim da mogu bolje u Napulju.

Ekipni plasman nakom prvog ISL susreta:

  1. Energy Standard – 521 points
  2. Cali Condors – 425 points
  3. DC Trident – 290.5 points
  4. Aqua Centurions – 316.5 point

Avatar

Radovan Siljevski

Radovan Siljevski rođen je 17.07.1986. u Beogradu. Sa 14 godina krenuo je sa plivanjem u plivačkom klubu “Partizan”. Kada je krenuo da trenira, izgledi nisu bili najsjajniji da bi mogao da uradi nešto na plivačkoj sceni. Posle par godina, počinje da trenira sa prvim timom pod trenerom Matije Koprivicom, i osvaja zlatnu medalju na juniorskoj Balkanijadi. Već sledeće godine izborio je mesto u nacionalnom timu tada Srbije i Crne Gore, a 2007. kvalifikovao se za Olimpijske igre u Pekingu. Nakon Pekinga beleži finala Evropskog prvenstva, Mediteranskih igara i Univerzijade...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *