0

Sutra u Ravnama počinje Velika nagrada Slovenije

Nakon mitinga u Kranju, sledeći test za većinu plivača Slovenije je Velika nagrada Slovenije koja se održava u Ravnama na Koroškem.

Finala počinu u 17 časova, a takmičenje će se održati bez gledalaca.

Pod ovakvim uslovima smo održali takmičenje za mlade plivače˝Beaverček˝, jer je ovo jedini način da svi učesnici budu bezbedni.

rekao je Matija Medvešek

Što se plivača tiče, na muškoj strani jedan od favorita je sigurno Bau Martin iz Maribora, kome će planove pokušati da pomrse Marcel Primožić i Jaka Pušnik. Kod žena glavna favoritkinja prsnim stilom je Tjaša Vozel, dok je ubedljiva favoritkinja u trkama slobodnim stilom Fain Katja.

Pored najboljih plivača i plivačica Slovenije takmičenju prisustvju plivači iz četiri inostane zemalje i to Italije, Malte, Poljske i Slovačke.

Izvor informacija: http://plavalna-zveza.si

Fotografija: www.ravne.si


Avatar

Radovan Siljevski

Radovan Siljevski rođen je 17.07.1986. u Beogradu. Sa 14 godina krenuo je sa plivanjem u plivačkom klubu “Partizan”. Kada je krenuo da trenira, izgledi nisu bili najsjajniji da bi mogao da uradi nešto na plivačkoj sceni. Posle par godina, počinje da trenira sa prvim timom pod trenerom Matije Koprivicom, i osvaja zlatnu medalju na juniorskoj Balkanijadi. Već sledeće godine izborio je mesto u nacionalnom timu tada Srbije i Crne Gore, a 2007. kvalifikovao se za Olimpijske igre u Pekingu. Nakon Pekinga beleži finala Evropskog prvenstva, Mediteranskih igara i Univerzijade...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *