0

Svetsko prvenstvo u plivanju za osobe sa invaliditetom 2017 – kvalifikaciona procedura

Svetsko prvenstvo u plivanju za osobe sa invaliditetom u 2017. godini, biće održano u Meksiku od 30.9 do 6.10.2017. Takmičenje će biti održano na bazenu “Alberca Olímpica Francisco Márquez“.

 

Takmičari će morati da ispune minimalni kvalifikacioni standard, koji je propisan od strane Svetskog para plivanja (World Para Swimming), koji je predviđen za takmičenja u 50 metarskom bazenu. Period tokom kog će takmičari moći da ispune standarde je od  1.1.2016 do 14.8.2017 (ispunjeni standardi će biti prihvaćeni samo ako je u vreme kada je norma isplvana, takmičar bio licenciran).

 

Norme i kvalifikacionu proceduru možete pogledati OVDE.

Dodatne informacije o takmičenju možete naći OVDE.


Avatar

Radovan Siljevski

Radovan Siljevski rođen je 17.07.1986. u Beogradu. Sa 14 godina krenuo je sa plivanjem u plivačkom klubu “Partizan”. Kada je krenuo da trenira, izgledi nisu bili najsjajniji da bi mogao da uradi nešto na plivačkoj sceni. Posle par godina, počinje da trenira sa prvim timom pod trenerom Matije Koprivicom, i osvaja zlatnu medalju na juniorskoj Balkanijadi. Već sledeće godine izborio je mesto u nacionalnom timu tada Srbije i Crne Gore, a 2007. kvalifikovao se za Olimpijske igre u Pekingu. Nakon Pekinga beleži finala Evropskog prvenstva, Mediteranskih igara i Univerzijade...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *