0

SwimOn nedeljni pregled takmičenja u Evropi

Ova nedelja je značajna za plivače širom sveta, jer je poslednja prilika za isplivavanje Olimpijskih normi. Ovo su neka od takmičenja koja će se održati ovog vikenda:

Državno prvenstvo Škotske, je već počelo (30.6-3.7.2016). Na njemu pored najboljih Škotskih plivača, kao što su Ross Murdoch, Hannah Miley, Stephen Milne, nastupaju i drugi sjajni plivači Evrope.

Rezultate možete pratiti OVDE.

Francuska, jedna od najuspešnijih plivačkih nacija Evrope organizuje “OPEN DE FRANCE“ u Vichiju. Takmičenje se održava 2-3.7.2016.

Rezultate možete pratiti OVDE.

U Luxemburgu se održava 2-3.7.2016, “Open Luxembourg Nationals 2016 “.

Rezultate možete pratiti OVDE.

U Podgorici će se za vikend održati “Montenegro Open“. Link sa rezultatima ćemo objaviti čim bude dostupan.


Avatar

Radovan Siljevski

Radovan Siljevski rođen je 17.07.1986. u Beogradu. Sa 14 godina krenuo je sa plivanjem u plivačkom klubu “Partizan”. Kada je krenuo da trenira, izgledi nisu bili najsjajniji da bi mogao da uradi nešto na plivačkoj sceni. Posle par godina, počinje da trenira sa prvim timom pod trenerom Matije Koprivicom, i osvaja zlatnu medalju na juniorskoj Balkanijadi. Već sledeće godine izborio je mesto u nacionalnom timu tada Srbije i Crne Gore, a 2007. kvalifikovao se za Olimpijske igre u Pekingu. Nakon Pekinga beleži finala Evropskog prvenstva, Mediteranskih igara i Univerzijade...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *