0

SwimOn Talent Kup

Jedan trener, bivši olimpijac i jedan plivač odlučili su da urade nešto više za sport koji vole, da ga dovedu na mesto koje mu pripada u zemlji i regionu, tako je nastao SwimOn. Tako je sve počelo.

Danas naš tim čine dopisnici iz Makedonije, Hrvatske i Slovenije. Imamo preko 1500 napisanih članaka iz različitih oblasti iz sveta plivanja.

S obzirom da smo kao treneri i plivači prisustvovali velikom broju takmičenja, odlučili smo da organizujemo plivački miting sa kvalitetnim programom za mlađe kategorije.

Takmičenje se sastoji od dva dela, kao i revijalnog dela. U takmičarskom delu nastupaju plivači i plivačice kadetskih, pionirskih i najmlađih uzrasnih kategorija.

Poseban spektakl očekuje se u revijalnom delu programa kada će se u „skins“ trci na 50 metara slobodno nadmetati neki od najbržih plivača iz regiona.

Detaljnije informacije o takmičenju možete pronaći u propozicijama na početku ovog posta.

Vidimo se u Subotici!


Mina Mastilović

Mina Mastilović

Mina Mastilović, rođena u Beogradu 1991. godine. Član PK 11.april od 2004. godine kada je počela da se bavi plivanjem. Nekoliko godina trenirala je u Banja Luci kod trenera Gorana Grahovca a zatim i u PK 'Spartak-Prozivka' iz Subotice. Osvajačica više medalja na plivačkim prvenstvima Srbije, pobednica i rekorderka nekoliko maratona u Srbiji i Crnoj Gori. Do sada najveći plivački uspesi učešće na Fina Open-water Svetskom kupu (19km) Jarak-Šabac i zlatne medalje na državnom prvenstvu Srbije u apsolutnoj konkurenciji. Apsolvent je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu dok je diplomu za Operativnog trenera plivanja dobila na Visokoj strukovnoj školi u Subotici.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *