0

30. po redu miting Sveti Nikola 18. i 19. decembra u Nišu

Startne liste i rezultati uživo.

Plivački klub „Sveti Nikola“ iz Niša organizuje jubilarni 30. po redu medjunarodni plivački miting „Sveti Nikola“.

Dragi prijatelji,
 
Pozivamo Vas da učestvujete na XXX međunarodnom plivačkom mitingu “Sveti Nikola“, koji će biti održan 18 – 19.12.2021. godine u organizaciji Plivačkog kluba “Sveti Nikola“ Niš na  bazenu sportskog centra Čair u Nišu. 
 
Naš plivački miting se nalazi u LEN kalendaru više od 20 godina. Miting je na samom kraju godine i pruža odličnu šansku Vašim plivačima da isplivaju svoja najbolja vremena u 50m  bazenu za tekuću godinu.

Biće nam zadovoljstvo da sa vašim plivačima uzmete učešće na ovom talmičenju!!

Ispod možete pročitati zvanični poziv organizatora na Srpskom i Engleskom jeziku.


Mina Mastilović

Mina Mastilović, rođena u Beogradu 1991. godine. Član PK 11.april od 2004. godine kada je počela da se bavi plivanjem. Nekoliko godina trenirala je u Banja Luci kod trenera Gorana Grahovca a zatim i u PK 'Spartak-Prozivka' iz Subotice. Osvajačica više medalja na plivačkim prvenstvima Srbije, pobednica i rekorderka nekoliko maratona u Srbiji i Crnoj Gori. Do sada najveći plivački uspesi učešće na Fina Open-water Svetskom kupu (19km) Jarak-Šabac 2013. godine, FINA Svetskom kupu u Budimpešti 2018. kao i zlatne medalje na državnom prvenstvu Srbije u apsolutnoj konkurenciji. Diplomirala je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu dok je diplomu za Operativnog trenera plivanja stekla na Visokoj strukovnoj školi u Subotici.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *