1

Anja Crevar se pridružila timu APK 22. april

Najbolja srpska plivačica i učesnica Olimpijskih igara u Riju i Tokiju Anja Crevar, svoju plivačku karijeru će nastaviti kao deo tima APK 22. april pod rukovodstvom trenera Gorana Grahovca.

Ona je nakon sezone provedene u Španiji gde je trenirala, između ostalog i sa svetskom rekorderkom i olimpijskom šampionkom Mireiom Belmonte Garsijom, odlučila da naredni period provede u Banjaluci.

Odlučila sam se za Banjaluku prvenstveno zbog ranije saradnje sa trenerom Grahovcem, a pritom su i uslovi za trening dobri. Ciljevi ostaju isti kao i do sada, naporno radimo svakodnevno kako bismo ih dostigli, radujem se novim izazovima i zaista verujem da je ovo dobar potez. – prokomentarisala je Anja za SwimOn.


Katarina Kučuk

Katarina Kučuk je rođena 26. 1. 1996. godine u Beogradu. Završila je Devetu gimnaziju Mihailo Petrović Alas, a potom i Matematički fakultet. Prve plivačke korake je napravila u školi plivanja Boda Roda, da bi ozbiljnije nastavila sa treninzima u Plivačkom klubu Partizan, a zatim i 11. april gde je provela više od šest godina. Osvajač je medalja u uzrasnim kategorijama na prvenstvima Srbije, kao i na mnogim međunarodnim i domaćim mitinzima. Iako više ne trenira aktivno, još uvek je u svetu plivanja, ali ovaj put u ulozi nacionalnog plivačkog sudije.

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *