0

Aprilov festival plivanja 9. i 10. aprila u Beogradu

Plivački klub 11.April predstojećeg vikenda na dva bazena organizuje tri takmičenja.

Grand Prix i Memorijal Šuki za najmlađe na bazenu SC Novi Beograd, a za one koji su plivanje shvatili kao najvažniju sporednu stvar, na bazenu Košutnjak organizuju takmičenje za masters kategoriju.

11.April Grand Prix plivaće se po sistemu prepodnevnih kvalifikacija sa početkom u 08:30 i finalnim trkama od 18 časova.

Takmičenje za najmlađe, Memorijal Aleksandar Latinić Šuki plivaće dečaci 12 godina i mlađi i devojčice 11 godina i mlađe a start takmičenja planiran je odmah po završetku kvalifikacija za starije plivače.

Od 14h na bazenu na Košutnjaku snage će odmeravati masters kategorije.

Takođe, zvaničan trening za sve učesnike će se iz objektivnih razloga (odigravanje vaterpolo utakmice – Liga Šampiona) održati na Košutnjaku u petak od 17 do 19 časova!

Startne liste i rezultati dostupni su OVDE.

***ulaz za publiku biće dozvoljen uz kupovinu ulaznice. Više o tome na sajtu PK 11.April

Organizator je obezbedio i prenos takmičenja uživo i to preko sledećih linkova

Day 1 :: Heats :: 11. APRIL GRAND PRIX 2022

Day 1 :: Memorial :: 11. APRIL GRAND PRIX 2022

Day 1 :: Finals :: 11. APRIL GRAND PRIX 2022

Day 2 :: Heats :: 11. APRIL GRAND PRIX 2022

Day 2 :: Memorial :: 11. APRIL GRAND PRIX 2022

Day 2 :: Finals :: 11. APRIL GRAND PRIX 2022


Mina Mastilović

Mina Mastilović, rođena u Beogradu 1991. godine. Član PK 11.april od 2004. godine kada je počela da se bavi plivanjem. Nekoliko godina trenirala je u Banja Luci kod trenera Gorana Grahovca a zatim i u PK 'Spartak-Prozivka' iz Subotice. Osvajačica više medalja na plivačkim prvenstvima Srbije, pobednica i rekorderka nekoliko maratona u Srbiji i Crnoj Gori. Do sada najveći plivački uspesi učešće na Fina Open-water Svetskom kupu (19km) Jarak-Šabac 2013. godine, FINA Svetskom kupu u Budimpešti 2018. kao i zlatne medalje na državnom prvenstvu Srbije u apsolutnoj konkurenciji. Diplomirala je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu dok je diplomu za Operativnog trenera plivanja stekla na Visokoj strukovnoj školi u Subotici.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *