0

Black friday u Centar Sportu

Zima je tu i svaki plivač prebacuje svoju svakodnevicu u zatvoreni bazen. To podrazumeva opremu prilagođenu upravo zimskom periodu. Centar Sport svakom plivaču nudi opremu koja pruža komfor i udobnost tokom treninga ili rekreacije i u potpunosti je prilagođena upravo ovom periodu.

Izaberite neki od artikala iz širokog asortimana poznatih svetskih brendova i obezbedite sebi komfor tokom cele sezone. Zaronite u ponudu najkvalitetnijih proizvoda za plivanje brendova Arena, Speedo, Fusion, Georgo’s , Madwave .
Trenutno imamo Black Friday akciju:

  • 10% navećsnižene article
  • 20% nasvenesniženo
  • 30% na Fusion kolekciju


Opremu za plivanje na akciji možete pogledati u radnjama ili poručiti putem online shop-a. Poručite
što pre i obezbedite sebi komfor po nižoj ceni.
Izdvojili smo za vas neke od najprodavanijih kategorija:


Obezbedite sebi najbolje još danas. Plivajte komforno!
Čekamo vas!
Za sve informacije i pitanja možete nas kontaktirati putem sledećih telefona:
011/26-00-683;
063/80-41-779


Radovan Siljevski

Radovan Siljevski rođen je 17.07.1986. u Beogradu. Sa 14 godina krenuo je sa plivanjem u plivačkom klubu “Partizan”. Kada je krenuo da trenira, izgledi nisu bili najsjajniji da bi mogao da uradi nešto na plivačkoj sceni. Posle par godina, počinje da trenira sa prvim timom pod trenerom Matije Koprivicom, i osvaja zlatnu medalju na juniorskoj Balkanijadi. Već sledeće godine izborio je mesto u nacionalnom timu tada Srbije i Crne Gore, a 2007. kvalifikovao se za Olimpijske igre u Pekingu. Nakon Pekinga beleži finala Evropskog prvenstva, Mediteranskih igara i Univerzijade...

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *