0

Borac Telegroup Grand Challenge ovog vikenda u Banja Luci

Predstojećeg vikenda, 23. i 24. jula, na Gradskom olimpijskom bazenu u Banja Luci održaće se međunarodni plivački miting Borac Telegroup Grand Challenge.

Takmičenje je podeljeno u 4 takmičarska dela, pre podne će se plivati kvalifikacije dok će se finala plivati posle podne od 17:10h u subotu i 16:50 u nedelju.

Brže takmičarske grupe svoje kvalifikacije plivaće od 09:00 ujutru dok će one sporije biti na programu od 11:30.

Plivačice i plivači koji imaju isplivanu A ili B normu za predstojeće Olimpijske igre oslobođeni su plaćanja startnine a takođe obezbeđene su i nagrade za najuspešnije takmičare. Pehari i plakete biće dodeljeni plivaču i plivačici koji ostvare najveći broj FINA bodova u zbiru isplivane 4 discipline iz oba dana takmičenja u svim kategorijama.

Startne liste kao i rezultate možete pratiti preko sledećeg linka

11. MPM „Borac Telegroup Grand CHALLENGE 2022“ – SPLASH Meet Manager 11


Mina Mastilović

Mina Mastilović, rođena u Beogradu 1991. godine. Član PK 11.april od 2004. godine kada je počela da se bavi plivanjem. Nekoliko godina trenirala je u Banja Luci kod trenera Gorana Grahovca a zatim i u PK 'Spartak-Prozivka' iz Subotice. Osvajačica više medalja na plivačkim prvenstvima Srbije, pobednica i rekorderka nekoliko maratona u Srbiji i Crnoj Gori. Do sada najveći plivački uspesi učešće na Fina Open-water Svetskom kupu (19km) Jarak-Šabac 2013. godine, FINA Svetskom kupu u Budimpešti 2018. kao i zlatne medalje na državnom prvenstvu Srbije u apsolutnoj konkurenciji. Diplomirala je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu dok je diplomu za Operativnog trenera plivanja stekla na Visokoj strukovnoj školi u Subotici.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *