0

Čelić rekordno u Americi

Srpski reprezentativac, Vuk Čelić isplivao je sjajne rezultate proteklog vikenda na Prvenstvu Zapadne atletske konferencije.

On je prvo na 500 jardi slobodno isplivao 4:16.75 i time postavio novi rekord prvenstva, kao i rekord Univerziteta u Nevadi za koji nastupa.

Osim toga, njegov rezultat 14:50.34 na 1650 jardi slobodno mu je obezbedio B normu za predstojeće NCAA prvenstvo, kao i drugo mesto na listi najboljih rezultata u ovoj disciplini u istoriji UNLV univerziteta.

Uz ova dva individualna prva mesta, Čelić je dodao i zlato u štafeti 4×200 jardi i na taj način značajno pomogao svom timu da se domogne naslova prvaka konferencije uz osvojenih rekordnih 907 bodova.


Katarina Kučuk

Katarina Kučuk je rođena 26. 1. 1996. godine u Beogradu. Završila je Devetu gimnaziju Mihailo Petrović Alas, a potom i Matematički fakultet. Prve plivačke korake je napravila u školi plivanja Boda Roda, da bi ozbiljnije nastavila sa treninzima u Plivačkom klubu Partizan, a zatim i 11. april gde je provela više od šest godina. Osvajač je medalja u uzrasnim kategorijama na prvenstvima Srbije, kao i na mnogim međunarodnim i domaćim mitinzima. Iako više ne trenira aktivno, još uvek je u svetu plivanja, ali ovaj put u ulozi nacionalnog plivačkog sudije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *