1

Comen Cup u Beogradu

Beograd će od 15 do 17.oktobra biti domaćin kupa Mediteranskih zemalja. Plivači iz 16 država i to dečaci od 15 i 16 i devojčice od 13 i 14 godina odmeriće svoje snage na bazenima “Milan Gale Muškatirović”.

Takmičenje je organizovano po sistemu direktnih finala a raspored disciplina je sledeći

Kompletne rezultate možete pratiti OVDE

Još jednom organizatori su se potrudili da obezbede Live Stream i to preko linkova koje možete pronaći ispod ali i na Facebook i Instagram stranici Plivačkog saveza Srbije:


Mina Mastilović

Mina Mastilović, rođena u Beogradu 1991. godine. Član PK 11.april od 2004. godine kada je počela da se bavi plivanjem. Nekoliko godina trenirala je u Banja Luci kod trenera Gorana Grahovca a zatim i u PK 'Spartak-Prozivka' iz Subotice. Osvajačica više medalja na plivačkim prvenstvima Srbije, pobednica i rekorderka nekoliko maratona u Srbiji i Crnoj Gori. Do sada najveći plivački uspesi učešće na Fina Open-water Svetskom kupu (19km) Jarak-Šabac 2013. godine, FINA Svetskom kupu u Budimpešti 2018. kao i zlatne medalje na državnom prvenstvu Srbije u apsolutnoj konkurenciji. Diplomirala je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu dok je diplomu za Operativnog trenera plivanja stekla na Visokoj strukovnoj školi u Subotici.

1 komentar

  1. Svaka cast za Vase (Mina i Andra) ucesce kao komentatori / voditelj na COMEN CUP 2021 u ,,live stream,,-u, detaljno, informativno, fluentno, VRH.
    pozdrav i zelim da nastavite dalje

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *