0

Crevar Anja i Ratkov Nikola apsolutno najbolji, 11.april ekipni šampion

Završeno je Zimsko prevnstvo Srbije za kadete, juniore i u aposlutnoj konkurenciji a na takmičenju je nastupilo nešto manje od 500 plivača iz 39 klubova. Oboreno je 60 nacionalnih rekorda u više uzrasnih kategorija od čega su dva apsolutna postavile Anja Crevar na 1500 slobodno sa 16:28.48 i Sara Svorcan na 50 metara delfin vremenom 26.93.

Na kraju takmičenja proglašeni su ekipno najbolji klubovi u sve tri kategorije:
Kadeti:
1. 11.April
2. Proleter
3.Obilić
Juniori:
1. 11.April
2. Dubočica
3. Partizan
Apsolutno:
1. 11. April
2. Dubočica
3. Vojvodina

Uz to, proglašeni su i najuspešniji plivači ovih kategorija rangirani na osnovu najviše otplivanih FINA bodova u jednoj disciplini:
Apsolutno: Anja Crevar i Nikola Ratkov
Juniori: Martina Bukvić i Uroš Živanović
Kadeti: Ćorović Katarina i Justin Cvetkov

Malu galeriju fotografija sa takmičenja fotografa Blažin Nenada možete pogledati OVDE


Mina Mastilović

Mina Mastilović, rođena u Beogradu 1991. godine. Član PK 11.april od 2004. godine kada je počela da se bavi plivanjem. Nekoliko godina trenirala je u Banja Luci kod trenera Gorana Grahovca a zatim i u PK 'Spartak-Prozivka' iz Subotice. Osvajačica više medalja na plivačkim prvenstvima Srbije, pobednica i rekorderka nekoliko maratona u Srbiji i Crnoj Gori. Do sada najveći plivački uspesi učešće na Fina Open-water Svetskom kupu (19km) Jarak-Šabac 2013. godine, FINA Svetskom kupu u Budimpešti 2018. kao i zlatne medalje na državnom prvenstvu Srbije u apsolutnoj konkurenciji. Diplomirala je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu dok je diplomu za Operativnog trenera plivanja stekla na Visokoj strukovnoj školi u Subotici.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *