0

Dragan Jocić, Martina Bukvić i Nikolić Uroš naši gosti trećeg dana Serbia GP

Trećeg dana takmičenja u Zrenjaninu imali smo priliku da vidimo još sjajnih i brzih trka i nekoliko nacionalnih rekorda.

Uroš Živanović ne prestaje da impresionira pa je rekord za dečake do 17 godina postavio i na 50 metara prsno u vremenu 27.67. Rekord je postavio i u polufinalu trke 100 metara mešovito sa 57.24.

Sa rekordima su nastavili i plivači Proletera. Kovačević Ognjen je sa 55.17 trijumfovao u polufinalu trke 100 leđno oborivši rekord do 16 godina dok je Cvetkov Justin plivao 100 slobodno 51.88 što je novi rekord za dečake do 14 godina.

Rekord na 50 metara leđno za devojčice do 12 godina postavila je Jovanović Lena plivajući 31.68

Pre početka ovog dela takmičenja svoje utiske Zrenjanina preneli su nam direktor takmičenja Dragan Jocić, juniorska rekorderka Srbije Martina Bukvić i član reprezentacije Srbij i olimpijac Uroš Nikolić.


Mina Mastilović

Mina Mastilović, rođena u Beogradu 1991. godine. Član PK 11.april od 2004. godine kada je počela da se bavi plivanjem. Nekoliko godina trenirala je u Banja Luci kod trenera Gorana Grahovca a zatim i u PK 'Spartak-Prozivka' iz Subotice. Osvajačica više medalja na plivačkim prvenstvima Srbije, pobednica i rekorderka nekoliko maratona u Srbiji i Crnoj Gori. Do sada najveći plivački uspesi učešće na Fina Open-water Svetskom kupu (19km) Jarak-Šabac 2013. godine, FINA Svetskom kupu u Budimpešti 2018. kao i zlatne medalje na državnom prvenstvu Srbije u apsolutnoj konkurenciji. Diplomirala je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu dok je diplomu za Operativnog trenera plivanja stekla na Visokoj strukovnoj školi u Subotici.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *