0

Drugi Kup Požarevca 29. jula na gradskom bazenu

Na otvorenom bazenu Sportskog centra grada Požarevca 29. jula održaće se drugi po redu Kup Požarevca u plivanju. 

Plivački klub Tri Swim i SU Delfin 012 biće i ove godine domaćin plivačkog takmičenja čiji je početak u petak od 17h. Na programu će biti sve discipline od 50 i 100 metara kao i štafeta 4×50 slobodno mešovitog sastava a za ukupno najuspešnije takmičare obezbeđene su i novčane nagrade.

Organizatori su takođe omogućili svim takmičarima besplatnu posetu arheološkom parku Viminacium u prepodnevnim časovima, tačnije pre početka samog takmičenja.

Takmičarske kategorije biće od A do F gde je A apsolutna kategorija za rođene 2006. godine i starije dok je najmlađa F za rođene 2014. i mlađe.

Prilikom nedavne posete predsednika Plivačkog saveza Srbije Borisa Drobca Požarevcu i klubovima Tri Swim i Delfin 012 dogovorena je podrška takmičarskom plivanju u Požarevcu.


Mina Mastilović

Mina Mastilović, rođena u Beogradu 1991. godine. Član PK 11.april od 2004. godine kada je počela da se bavi plivanjem. Nekoliko godina trenirala je u Banja Luci kod trenera Gorana Grahovca a zatim i u PK 'Spartak-Prozivka' iz Subotice. Osvajačica više medalja na plivačkim prvenstvima Srbije, pobednica i rekorderka nekoliko maratona u Srbiji i Crnoj Gori. Do sada najveći plivački uspesi učešće na Fina Open-water Svetskom kupu (19km) Jarak-Šabac 2013. godine, FINA Svetskom kupu u Budimpešti 2018. kao i zlatne medalje na državnom prvenstvu Srbije u apsolutnoj konkurenciji. Diplomirala je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu dok je diplomu za Operativnog trenera plivanja stekla na Visokoj strukovnoj školi u Subotici.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *