0

Godinu dana od kako sa nama nije Andonović Stefan

Piše: Goran Zebić

U subotu 14.05.2022 na Bežanijskom groblju u Beogradu u 10:30h (parcela 31) održaće se pomen povodom prve godišnjice smrti reprezentativca Srbije u plivanju Andonović Stefana. 
Podsećamo, pre tačno godinu dana plivačku javnost potresla je vest o iznenadnoj smrti tačno na trideseti rodjendan bivšeg reprezentativca u plivanju, plivačkog sudiju i doktora pravnih nauka, mladog Andonović Stefana. 
Pomenu će prisustvovati, članovi porodice prijatelji i plivačke sudije.


Mina Mastilović

Mina Mastilović, rođena u Beogradu 1991. godine. Član PK 11.april od 2004. godine kada je počela da se bavi plivanjem. Nekoliko godina trenirala je u Banja Luci kod trenera Gorana Grahovca a zatim i u PK 'Spartak-Prozivka' iz Subotice. Osvajačica više medalja na plivačkim prvenstvima Srbije, pobednica i rekorderka nekoliko maratona u Srbiji i Crnoj Gori. Do sada najveći plivački uspesi učešće na Fina Open-water Svetskom kupu (19km) Jarak-Šabac 2013. godine, FINA Svetskom kupu u Budimpešti 2018. kao i zlatne medalje na državnom prvenstvu Srbije u apsolutnoj konkurenciji. Diplomirala je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu dok je diplomu za Operativnog trenera plivanja stekla na Visokoj strukovnoj školi u Subotici.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *