0

Grand prix- Kup Zrenjanin ove godine u drugačijem formatu

Plivački klub Proleter ove godine organizovaće još jedan Kup Zrenjanin međutim u jednom nesvakidašnjem i drugačijem formatu.

Umesto klasičnog takmičenja, na koje smo svi navikli od 04. do 06. novembra biće održan niz aktivnosti za plivače  i trenere

  • kamp Grand prix – Kup Zrenjanin 2022-  petak i subota
  • takmicenje skins Grand prix – Kup Zrenjanin 2022- nedelja
  • takmicenje sprint masters Grand prix – Kup Zrenjanin 2022- nedelja
  • seminar-  nedelja

Kamp i seminare svojim znanjem i iskustvom obigatiće treneri: 

Dr. Beretić Igor – Predsednik stručnog saveta Plivačkog saveza Srbije i trener Sabo Sebastijan – medalja, Evropsko prvenstvo.

Dušan Veličković – Selektor reprezentacije Srbije, trener Uroša Živanovića – 100 prsno svetski juniorski prvak, Nina Stanislavljević 50 leđno prvak mediterana.

Bojan Počuča, trener plivačice Martine Bukvić osvajačice medalja na Svetskom juniorskom prvenstvu u disciplini 100 prsno.

Dr. Goran Grahovac – trener Evropske prvakinje Lane Pudar i Anje Crevar medalja Evropsko seniorsko prvenstvo 400 mešovito.

Dr. Marko Đurović, docent – Doktor sportskih nauka na spicifičnom

treningu poboljšanja starta u plivanju.

Kompletan program možete pogledati ispod


Mina Mastilović

Mina Mastilović, rođena u Beogradu 1991. godine. Član PK 11.april od 2004. godine kada je počela da se bavi plivanjem. Nekoliko godina trenirala je u Banja Luci kod trenera Gorana Grahovca a zatim i u PK 'Spartak-Prozivka' iz Subotice. Osvajačica više medalja na plivačkim prvenstvima Srbije, pobednica i rekorderka nekoliko maratona u Srbiji i Crnoj Gori. Do sada najveći plivački uspesi učešće na Fina Open-water Svetskom kupu (19km) Jarak-Šabac 2013. godine, FINA Svetskom kupu u Budimpešti 2018. kao i zlatne medalje na državnom prvenstvu Srbije u apsolutnoj konkurenciji. Diplomirala je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu dok je diplomu za Operativnog trenera plivanja stekla na Visokoj strukovnoj školi u Subotici.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *