0

Iman Avdić do tri medalje na Comen Cup-u

Na upravo završenom Kupu mediteranskih zemalja održanom u Beogradu, Bosna i Hercegovina imala je samo dva predstavnika. Međutim mlada sarajevska plivačica plivačkig kluba Sprt Time, Iman Avdić, donela je svojoj zemlji čak tri medalje.

Najveći uspeh svakako je zlatna medalja na 400 metara mešovito a o nastupu na ovom takmičenju imali smo priliku da porazgovaramo uživo.


Mina Mastilović

Mina Mastilović, rođena u Beogradu 1991. godine. Član PK 11.april od 2004. godine kada je počela da se bavi plivanjem. Nekoliko godina trenirala je u Banja Luci kod trenera Gorana Grahovca a zatim i u PK 'Spartak-Prozivka' iz Subotice. Osvajačica više medalja na plivačkim prvenstvima Srbije, pobednica i rekorderka nekoliko maratona u Srbiji i Crnoj Gori. Do sada najveći plivački uspesi učešće na Fina Open-water Svetskom kupu (19km) Jarak-Šabac 2013. godine, FINA Svetskom kupu u Budimpešti 2018. kao i zlatne medalje na državnom prvenstvu Srbije u apsolutnoj konkurenciji. Diplomirala je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu dok je diplomu za Operativnog trenera plivanja stekla na Visokoj strukovnoj školi u Subotici.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *