0

Iskoristite sjajnu akciju u H2O shop-u

Prodavnica sportske opreme, H2O shop, nudi sjajnu akciju do kraja ove nedelje.

Svi artikli su na popustu 30%!

H2O shop na svom on-shop-u nudi širok spektar plivačke opreme, takmičarskih/trenažnih kostima, pomagala za korigovanje tehnike i mnoge druge proivode. Na nekim od prethodnih članaka spomenuli smo sjajne proizvode kao što su TEK-TOK i TRENER POSTURE.

Plivački brend FINIS je na plivačkom tržištu od 1994 godine, plivačke kostime marke FINIS ponosno nose plivači poput Olimpijsko šampiona Anthony Ervin-a, Olimpijskih finalista Arianna Vanderpool-Wallace i Robbie Renwick-a.

Pogledajte sve artikle koje nudi H2O shop OVDE.

 


Radovan Siljevski

Radovan Siljevski rođen je 17.07.1986. u Beogradu. Sa 14 godina krenuo je sa plivanjem u plivačkom klubu “Partizan”. Kada je krenuo da trenira, izgledi nisu bili najsjajniji da bi mogao da uradi nešto na plivačkoj sceni. Posle par godina, počinje da trenira sa prvim timom pod trenerom Matije Koprivicom, i osvaja zlatnu medalju na juniorskoj Balkanijadi. Već sledeće godine izborio je mesto u nacionalnom timu tada Srbije i Crne Gore, a 2007. kvalifikovao se za Olimpijske igre u Pekingu. Nakon Pekinga beleži finala Evropskog prvenstva, Mediteranskih igara i Univerzijade...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *