0

ISL objavio ovogodišnji kalendar takmičenja

ISL je objavio svoj preliminarni raspored od 24 meča za sezonu 4, 2022., koji treba da počne 3. juna 2022. u Severnoj Americi. Raspored ISL sezone 4, 2022. uključuje redovnu sezonu koja se sastoji od 15 mečeva od 3. juna do 2. oktobra, nakon čega sledi „wild card“ meč ubrzo nakon toga.

U redovnoj sezoni 10 ISL timova će se takmičiti u Severnoj Americi i Evropi, a tačne lokacije će biti objavljene uskoro. Polufinala u sezoni 4 će se sastojati od 6 mečeva i „wild card“ meča, sa 8 najboljih ISL timova koji će se boriti za četiri mesta u finalu ISL sezone 4.
Mečevi će se plivati u Severnoj Americi i Azijsko-pacifičkom regionu. Finale 4. sezone ISL-a je trenutno planirano za poslednju nedelju decembra, na lokaciji koja još nije potvrđena.

Nakon vrlo uspešne 3. sezone, održane još jednom u izuzetno izazovnim okolnostima zbog globalne pandemije koja je u toku, ISL ima za cilj da svojim fanovima ove godine donese još uzbudljivija takmičenja. Veran svojoj reputaciji pionira u takmičarskom plivanju, ISL će u 4. sezoni uvesti nove, uzbudljive promene u svom timskom formatu takmičenja.
Konstantin Grigorišin, osnivač i predsednik Međunarodne plivačke lige, rekao je:

„Prošle godine smo uveli ISL i plivački, prvi draft. Ove sezone pripremamo neke vrlo uzbudljive inovacije za naš format, koje će ISL-ove mečeve učiniti još nepredvidivijim. Takođe planiramo proširiti naš geografski doseg i po prvi put dovesti ISL takmičenja u Aziju. Naši fanovi treba da ostanu sa nama!”.

Izvršni direktor ISL-a, Konstantin Koudriaev, rekao je:

„Drago nam je što možemo objaviti raspored 4. sezone i fokusiraćemo se na to da kvalitet ISL-ove produkcije odgovara izvanrednim performansama ISL-ovih plivača. Zahvaljujemo našim televizijskim partnerima, sponzorima i produkcijskim partnerima, i naravno, našim vernim fanovima, na njihovoj kontinuiranoj podršci.”


Raspored svih mečeva sezone 4:


Mina Mastilović

Mina Mastilović, rođena u Beogradu 1991. godine. Član PK 11.april od 2004. godine kada je počela da se bavi plivanjem. Nekoliko godina trenirala je u Banja Luci kod trenera Gorana Grahovca a zatim i u PK 'Spartak-Prozivka' iz Subotice. Osvajačica više medalja na plivačkim prvenstvima Srbije, pobednica i rekorderka nekoliko maratona u Srbiji i Crnoj Gori. Do sada najveći plivački uspesi učešće na Fina Open-water Svetskom kupu (19km) Jarak-Šabac 2013. godine, FINA Svetskom kupu u Budimpešti 2018. kao i zlatne medalje na državnom prvenstvu Srbije u apsolutnoj konkurenciji. Diplomirala je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu dok je diplomu za Operativnog trenera plivanja stekla na Visokoj strukovnoj školi u Subotici.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *