0

Jadran ekipni pobednik Montenegro Open-a

Rezultati

Deveti međunarodni plivački miting „Montenegro Open“ održan je ovog vikenda na bazenima SC „Morača“ u Podgorici u organizaciji Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore i Glavnog grada Podgorica. 

PVK Jadran odneo je titulu šampiona upravo završenog MM Montenegro Open, drugo mesto zauzela je PVK Budvanska rivijera, dok je treće mesto pripalo PVK Budućnost iz Podgorice.

U pojedinačnoj kategoriji najuspešniji su bili:

ŽENE

  1. Anđela Antunović
  2. Katarina Ćorović
  3. Kaltra Meki

MUŠKARCI

  1. Čaba Silađi
  2. Uroš Nikolić
  3. Nikola Bjelajac

Silađi je ostvario najvredniji rezultat takmičenja sa otplivanih 1:00.37 (836 FINA) u disciplini 100 prsno.

Takmičenje je okupilo 280 takmičara iz Crne Gore, Srbije, Makedonije, Hrvatske, BiH, Slovenije, Albanije, Rusije, Italije i ove godine održalo.

Zvanična objava organizatora takmičenja

Fotografija: Goran Zebić


Radovan Siljevski

Radovan Siljevski rođen je 17.07.1986. u Beogradu. Sa 14 godina krenuo je sa plivanjem u plivačkom klubu “Partizan”. Kada je krenuo da trenira, izgledi nisu bili najsjajniji da bi mogao da uradi nešto na plivačkoj sceni. Posle par godina, počinje da trenira sa prvim timom pod trenerom Matije Koprivicom, i osvaja zlatnu medalju na juniorskoj Balkanijadi. Već sledeće godine izborio je mesto u nacionalnom timu tada Srbije i Crne Gore, a 2007. kvalifikovao se za Olimpijske igre u Pekingu. Nakon Pekinga beleži finala Evropskog prvenstva, Mediteranskih igara i Univerzijade...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *