0

Jesenji kup Subotice 2021.

Ove subote u organizaciji Plivačkog kluba „Spartak“ na bazenima S.R.C. „Prozivka“ u Subotici, održan je medjunarodni plivački miting „Jesenji kup Subotice 2021“.

Učešće je uzelo 280 plivača iz 21 kluba, a najuspešniji klub po broju osvojenih medalja bio je upravo domaćin takmičenja P.K. „Spartak“ Subotica.

Nagradu za najboljeg plivača mitinga poneo je Koltin Nikola iz P.K. „Spartak“ Subotica sa osvojenih 1240 FINA bodova u zbiru dve najbolje discipline, dok je u konkurenciji devojaka najuspešnija bila Murtin Vanja iz P.K. „Novi Sad“ sa osvojenih
1194 FINA boda.

Najvredniji rezultat po FINA bodovima ostvario je Banjac Danilo u disciplini 200m slobodno sa vremenom 1:53.97 što iznosi 662 FINA boda.

Rezultate sa ovog takmičenja možete pogledati OVDE.


Dimitrije Didić

Dimitrije Didić rođen je 1994.godine. Nekadašnji plivač a danas trener plivačkog kluba Sveti Nikola iz Niša. Član reprezentacije Srbije u plivanju na otvorenim vodama i osvajač medalja na Prvenstvima Srbije koji je diplomu operativnog trenera stekao na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja. Na Pravnom fakultetu Univerziteta u Nišu stekao je zvanje diplomiranog pravnika.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *